![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#تهران
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
با خدمت من سفارت ریجکت شدم الان برای ریفاند دانشگاه فرم داده به من و تهران پیمنت میگه ما اطلاعات حساب نمیدیم به کسی ایا عموما فرم میده دانشگاه بابت ریفاند؟؟
2021-08-29 16:35:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
لطفا کمک و راهنمایی کنید چند وقت پیش درخواست پناهندگی به کانادا داده بودم الان جوابش اومده و مورد پذیرش قرار گرفتم در ایمیل گفته شده به نزدیکترین سفارت خانه کانادا مراجعه کنم آیا من میتونم از سفارت ترکیه در تهران اقدام کنم و کارم رو پیش ببرم(چرا که وقتی گزینه ایران را میزنم آدرس و مشخصات سفارت کانادا در آنکارا رو نشون میده)؟؟ یا اینکه حتما باید به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا پاکستان برای مراجعه حضوری به سفارت کانادا اقدام کنم؟؟ ممنون میشم ی که اطلاع دارند راهنمایی کنند???
2021-09-02 05:35:00 #Canada [سفارت] ویزا
کسی اینجا تجربه حضور در دوره ارشد مخابرات دانشگاه تهران را داشته ؟
2021-09-03 12:20:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
من از چهارشنبه هفته پیش برای اوکی تو بورد قطر ایمیل زدم به دفتر تهران و مدارک پذیرش دانشگاه، قرارداد خونه ، اطلاعات پروازم ،نامه رجیستر دانشگاه ،کورسپاندلترم رو فرستادم متاسفانه هنوز جوابی نیومده بعد ۵ روز این طبیعیه؟
2021-09-05 01:57:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا
بنده جمعه پرواز قطر دارم هنوز ok to board جوابش نیومده زمان ندارم از یک هفته پیش تا امروز کلی زنگ زدم و ایمیل دفتر تهران پیشنهادتون چیه؟
2021-09-08 08:21:00 #Canada [تهران] ویزا
من ریجکت شدم ممنون میشم کمک کنید سابمیت:۱۸ جولای بایو:۲۹ جولای ریجکت:اگوست ۱۵ رشته ایران؛میکروبیولوژی معدل ۱۶/۵۸ آزاد تهران شرق زبان: ایلتس ۵/۵ و دولینگو ۱۱۰ رشته پذیرش:postbaccluriate diploma دانشگاه: tru استادی پلن و خودم نوشتم با کمک جاب افر داشتم نامه مبنی بر اینکه تغییر رشته به مدیریت دادم برای توجیه تغییر رشته از محل کارم گپ داشتم با کار مرتبط تو ازمایشگاه پر شد تمکن: ۸۰۰میلیونحساب های مختلف با گردش بالا ۸سند خونه و ماشین به اسم پدر و مادرم و گفتم من وابسته به خانواده و تک دخترم ممنون م
2021-09-09 03:54:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
کسی هست از تهران به ونکوور برن تو این ۱-۲ ماه ؟ ممنون می شم به من پیام بدن
2021-09-10 05:07:00 #Canada [تهران] ویزا
مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه لطفا سریعتر بهم میگین که از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم یزد هستش) ? و اینکه رتبه بندی دانشگاهای آزاد تو اینترنت هست؟ و
2021-09-10 05:49:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا
من از دانشگاهی که پذیرش گرفتم، گفتن باید مدارک و ریزنمرات براشون از طریق دانشگاه ایمیل بشه اما من هم لیسانس و هم ارشد ، هر دو رو سراسری شهرستان بودم الان میخام ببینم میتونم برم دانشگاهی در تهران برام این مدارکو بفرسته به دانشگاه مقصد؟
2021-09-11 02:11:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada
میبخشید من برای بحث مالی میخوام تمکن ۱روزه بگیریم با این توجیح که ایران ارزش پولش مدام در حال تغییره و من پولم رو ماشین و ملک خریدم من باید ۱میلیارد پول بزارم ۷۵۰ تومنش رو میخوام سند فروش ماشین رو بزارم ۲۵۰ تومنش هم بگم اون ملکی که ۶ ماه پیش خریدم رو دادم اجاره و این پول رهن هستش حالا میخوام بدونم اینکه پول از رهن یا اجاره ست بد نیست؟ ولی در کنار سه تا سند خونه دارم که میخوام بزارم
2021-09-22 04:06:00 #Canada
در فایل pdf "نمونه نامه تمکن مالی بانک های مختلف" که در گروه به اشتراک گذاشته شده است، گفته شده که در صورت گرفتن تمکن از بورس، بایستی از تبدیل خودسرانه مبلغ ریالی ذکر شده در آن خودداری نماییم سوال من این است که بنابراین، آیا ارائه تمکن مالی از سمت بورس به شکل ریالی، برای افسر اداره مهاجرت قابل قبول است؟ اگر پاسخ بله می باشد، افسر پرونده با چه روشی و بر چه مبنایی اقدام به محاسبه و تبدیل این تمکن به دلار کانادا مینماید؟ سپاس از حسن توجه شما.
2021-09-05 06:35:00 #Canada
برای بحث تمکن به خاطر تورم من پولم را در بورس گذاشتم و حالا میخوام بفروشم و نامه تمکن یک روزه بگیرم اگر در کاور لتر مالی بگم که محل پول از فروش سهامم بوده و نامه تمکن سازمان بورس را هم بگیرم اوکی هست یا توضیح بیشتری باید بدم؟ ممنونم.
2021-08-30 07:51:00 #Canada